torsdag 10 februari 2011

Mäskplatser beställda!

Har diskuterat mäskning med Mikkelsen och nedanstående fyra områden blir i år fullmatade med ost!

Utan inbördes ranking:
  1. Savalgården
  2. Nabben
  3. Söränna (Badviken)
  4. Rakt över från Savalgården?
Arne Magne ville inte mäska vid intaget då det var tusentals käppar där och hade förekommit mycket tjuvfiske i andras hål den senaste tiden. Istället för intaget så mäskar han rakt över från Savalgården där vi haft bra fiske tidigare, om det är käppar där så väljer ett nytt ställe i närheten av detta.

Vi får även fiska i hans sons hål i söränna där det hade varit bra fiske för ett tag sedan även om jag och Mikkelsen tvivlar lite på rapporten. 69 fångade fiskar med ett snitt över 3 hekto var i alla fall rapporten på. Vi vet ju att det kan vara grymt bra där emellanåt om man inte badar hela tiden.

När det gäller det nya stället på Nabben bad jag honom att leta efter någon kant och ej mäska djupare än 12 meter. Han hade en idé om bra plats där han fiskade mycket förr innan polisonganlagen växt ut.

 /Lars

1 kommentar:

  1. Blir så skikkelig satans forbanna lei av dere, gidder ikke se dere dumme svensker mer. Får fanme hår på tunga av hør på dere.
    Hvis dere ikke oppfører seg pent på isen, må jeg rive dere i småbiter og slippe ned i hullet i en melkekartong. Forbanna opprevne, utpulte rævhåll dær dåkker e!

    Fy fan sier jeg bare!

    SvaraRadera